Voor al mijn lieve vrienden, familie en bekenden

Lieve allemaal,

Deze eerste blog speciaal voor jullie. Echt vertellen over waar ik allemaal mee bezig was de laatste tijd, deed ik niet. Misschien omdat ik er simpelweg de tijd niet voor had, misschien omdat ik dacht dat het nog niet belangrijk genoeg was. Inmiddels kan ik op dat laatste terug komen en jullie met trots  vertellen dat mijn tweede onderneming Doeltalent vanaf vandaag gelanceerd wordt.

 

Zoals sommige weten, heb ik de laatste jaren hard gewerkt om Pastoor Outdoor, mijn allereerste ondernemerskindje, te laten groeien en ontwikkelen. Dit ging helaas niet zonder slag en stoot. Waar we ooit met z’n vieren vol enthousiasme en overtuiging de Kamer van Koophandel binnen stapte, stapte ik afgelopen september opnieuw maar deze keer alleen naar binnen. Nog steeds overtuigd maar op dat moment misschien met iets minder enthousiasme. De overtuiging was gelukkig krachtig genoeg om 100% voor Pastoor Outdoor te blijven gaan en wat ben ik mezelf daar dankbaar voor. Inmiddels is de kleine kleuter Pastoor Outdoor uitgegroeid tot een sterke jonge volwassen Pastoor Outdoor die weet wie hij zelf is. Zeker nog tegen dingen aanloopt, zoals iedere jong volwassene, maar zichzelf laat zien en weet wat hij te bieden heeft. Een prachtig bedrijf met een eigen nieuwe visie: Buiten is alles Beter.

 

En opeens was daar een zusje. Zoals vele van jullie weten zit andere helpen en het avontuur tegemoet gaan, me op een of andere manier in het bloed. M’n dierbaarste weten hier alles van. Doelen najagen is voor mij altijd een way of living geweest. Opgeven geen optie. De energie en kracht die hier voor nodig zijn, zijn naar mijn idee geen privilege eigenschappen die alleen voor sommigen zijn weggelegd. Het zit in ons allemaal. Mijn missie: Om iedereen die dat wil, hiervan te overtuigen. Doeltalent werd geboren.

 

Doeltalent richt zich op individuen, groepen en teams die op zoek zijn naar hun eigen of gemeenschappelijke kracht om achter doelen aan te gaan. Dit gaat in de vorm van coaching en het aangaan van projecten met gelijkgestemde partners waar de visie van Doeltalent en Pastoor Outdoor perfect op aansluit. Zo bleek afgelopen periode de samenwerking met Mariëlle Keijzers van Compliment Voedingsadvies aan IKstart! een succes. De tweede groep draait op volle toeren en de aanmeldingen voor de derde groep IKstarters! komen alweer binnen.

 

Samen met Herold Dat van DatvoorU wordt er op dit moment hard gewerkt aan Team Changing Event. Een samenwerking die extra bijzonder is omdat deze haar oorsprong vindt in Oirschot, bij 13 Mechbrig (inmiddels Lichte Brigade red.) Beide oud militair, ik nb opgeleid door Herold, komen  jaren later weer toevallig op elkaars pad en wordt er na een half jaar op en neer sparren een prachtig en zeer uniek concept geboren dat zich richt op cultuur verandering van binnen uit. Het frame staat als een huis, de visie superscherp, de eerste offertes zijn de deur uit en de laatste puntjes worden op dit moment op de i gezet in de vorm van een zeer strakke website. Wederom vorm  gegeven door heren van Folded Paper. Deze mannen bewijzen zich keer op keer in hun prettige samenwerking en eindresultaten die o.a op deze website en van Pastoor Outdoor te vinden zijn.

 

Kortom mooie samenwerkingen waar ik (nog meer) energie van krijg. Er wordt me wel eens gevraagd waar ik die energie toch vandaan haal. Dat is simpel. Door de dingen te doen of aan te gaan waar ik blij van word. Dat is voor mij hard werken met de juiste mensen. Goed voor mezelf zorgen door veel te bewegen en gezond te eten en vooral veel buiten te zijn. Daarnaast op z’n tijd keihard te genieten van het helemaal niks doen met de bijzonderste mensen uit m’n leven dicht bij me.

 

Ik hoop dat ik jullie meer op de hoogte heb gebracht van waar ik allemaal mee bezig ben geweest de laatste periode. Dat jullie misschien beter begrijpen dat ik af en toe wat minder tijd voor jullie had. Ik hoop dan ook dat jullie me blijven steunen op m’n pad als ondernemer maar nog meer op m’n pad als mens. Omgekeerd mogen jullie datzelfde natuurlijk van mij verwachten en hoop ik jullie bovenal, op z’n tijd, te mogen inspireren met mijn  Doeltalent..